Ultimele informatii

Cel mai recent debut in gama Fiat: noul Doblo Cargo

0 comments

Noul Doblo Cargo, a doborat numeroase recorduri: – Pana la 4,6m3 volum util – cel mai mare din categoria sa – Pana la 1.000 kg sarcina utila – cea mai mare din categoria sa – Numai 4.8 l/100 km cu motorizarea 1.3 Multijet II 90 CP Euro 5 – Singurul model din categoria sa cu motorizari Euro 5 cu Start & Stop

Noul Doblo Cargo a fost creat pentru a se situa in topul categoriei sale in ceea priveste performanta si calitatile functionale, capacitatea de incarcare si productivitatea, consumul redus de combustibil si costurile reduse de exploatare. Este ideal pentru soferii profesionisti care petrec multe ore din zi in vehiculul lor: in traficul orasului cu frecvente opriri si porniri pentru a incarca si descarca produse, dar si pentru deplasari in afara oraselor. Noul Doblo Cargo a fost creat pentru ei, garantand spatiu, economii in exploatare, usurinta in conducere si la incarcare, precum si siguranta si confort.

Noul Doblo Cargo, construit pe o platforma noua, a doborat numeroase recorduri la categoria sa: lungimea interioara pana la 2,17metri, distanta intre pasajele rotilor din spate de 1,23 metri, volume de la 3,4 la 4,2 metri cubi, sarcina utila de la 750 la 1000 kilograme, consumul combinat de combustibil de 4,8 litri/100km 1.3 Multijet II Euro 5. Aceste recorduri asigura beneficii substantiale clientilor prin optimizarea afacerilor si gestionarea costurilor. Noul vehicul ofera mai mult spatiu de incarcare decat modelul anterior: mai rectangular, unitar, utilizabil in totalitate si echipat cu usi laterale culisante, precum si cu usi spate foarte largi care usureaza operatiunile de incarcare si descarcare.

Designul inovativ si dimensiunile generoase fac din Noul Doblo Cargo un punct de referinta pentru categoria sa.

Pentru Noul Doblo Cargo vor fi disponibile 3 motoare Euro 5: 1.4 Benzina 95 CP, 1.3 Diesel Multijet II 90 CP si 1.6 Diesel Multijet 105 CP. Toate motoarele ofera performante excelente, niveluri reduse de zgomot, precum si costuri reduse de exploatare (consumuri de combustibil si mentenanta). De asemenea, motoarele Euro 5 au o fiabilitate ridicata si poluare redusa. Au in echiparea standard sistemul Start&Stop si filtrul de particule (numai la motoarele diesel).

Da mai departe